Openingstijden

31 januari koopzondag

Faciliteiten

Winkelcentrum Leyweg is het grootste (deels) overdekte winkelcentrum van Den Haag. Het is gevestigd in stadsdeel Escamp, Morgenstond-West. U vindt er alles voor het dagelijks leven en vele artikelen van over de hele wereld.

Aanbod

In winkelcentrum Leyweg vindt u zowel kleine ondernemers als grootwinkelbedrijven. U kunt terecht bij twee grote supermarkten, horecabedrijven, kappers en modewinkels. Ook zijn er een interieur-, cadeau-, telecom-, sport-, en elektronicazaak gevestigd. Genoeg om u een hele dag onder te dompelen in het beste wat Den Haag te bieden heeft op winkelgebied, naast het Haagse stadscentrum natuurlijk. Naast het vaste winkelaanbod is er elke dinsdag een weekmarkt met bijna 90 kramen. In het winkelcentrum kunt u zowel overdekt als buiten winkelen. Een groot deel van de winkels is gevestigd aan de buitenkant van het centrum, waar u zo de straat op loopt.

Ontwikkeling

Winkelcentrum Leyweg is gebouwd in 1960. Het centrum heeft altijd een belangrijke functie gehad voor het stadsdeel Escamp. Aan het eind van de jaren 90 en in het begin van de 21e eeuw is het gebied gemoderniseerd en uitgebreid. Het winkelcentrum bestaat uit drie gedeelten: Leyweg 1, het zogenaamde Sportveldenblok, waar over twee verdiepingen winkels zijn gevestigd; het middenblok en Leyweg 2, ook wel het Vendex genoemd.

Praktisch

Het winkelcentrum is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Er zijn twee grote parkeergarages met een totale capaciteit van 1000 parkeerplaatsen. Hier kunt u goedkoop en overdekt parkeren. U kunt gebruik maken van de liften vanuit de parkeergarage om Leyweg 1 te bereiken.

Parkeergarages

Op het busstation stoppen bussen 21, 23 en 25 en op de halte Leyweg/Melis Stokelaan stoppen de tramlijnen 9 en 16.

Plattegrond

Klik hier voor de plattegrond:

http://leyweg.nl/plattegrond/