Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Leyweg is gelegen in de wijk Escamp aan twee grote doorgaande wegen (Melis Stokelaan en Hengelolaan) en is daarmee uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en het OV. Ons winkelgebied beschikt over twee parkeergarages en ligt daarnaast aan een tramhalte en een groot busstation. Als je in de buurt woont, dan kun je natuurlijk ook gewoon even langs komen lopen!

Ik kom met de auto

Voordat je vertrekt moet je even bedenken aan welke zijde van ons winkelgebied je wilt arriveren en parkeren. P1 is gelegen onder de overdekte passage en daarmee de beste keus als je boodschappen wilt doen bij Hoogvliet. P2 is gelegen aan het uiteinde van de winkelstraten buiten en de beste keus als je boodschappen wilt doen bij Jumbo. Bij beide garages parkeer je het eerste uur gratis. Gebruik voor P1 in je navigatie de Leyweg 791 en voor P2 de Hengelolaan 170.

Ik kom met de fiets

Wat een gezonde en duurzame keuze! Dat vinden we echt tof van je. We vragen je van de fiets af te stappen als je bent aangekomen bij ons winkelgebied en niet door de winkelstraten te fietsen (dit is namelijk niet toegestaan). Graag verzoeken we om je fiets netjes te stallen op de daarvoor bestemde plekken. Pech met de fiets? Aan het marktplein vind je Ado Bike, zij helpen je zo weer onderweg!

Ik kom met het OV

Bij busstation Leyweg komen verschillende lijnen samen, zoals 21, 23, 25 en 827. Aan de andere kant van ons winkelgebied vind je tramhalte Leyweg waar trams 9 en 16 stoppen. Voor de meest actuele reisinformatie verwijzen we graag naar 9292ov.nl of een zoekmachine naar keuze. Je kunt ook op het kaartje hieronder klikken en via Google Maps je eigen adres invullen. Hopelijk is er een goede verbinding voor jou beschikbaar!

Ik ben een leverancier

De pollers staan altijd omhoog. Winkelgebied Leyweg bevindt zich in cluster J. De venstertijden voor dit cluster zijn maandag tot en met vrijdag van 05:00 – 11:30 uur en zaterdag en zondag van 06:00 – 11:30 uur. Het is tijdens deze venstertijden alleen toegestaan om te laden en lossen, niet om te parkeren. Kijk voor de meest actuele informatie m.b.t. ons cluster op de website van de gemeente Den Haag.